La VII edició de les Jornades sobre la Inclusió Social i l’Educació en les Arts Escèniques es celebrarà la segona setmana de març 2015 al Teatro Gayarre de Pamplona.

El 2015 coorganitzaran les Jornades institucions públiques i privades ja compromeses amb aquestes trobades: el Instituto Nacional de les Arts Escèniques i de la Música del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, l’ associació Xarxa Espanyola de Teatres, Auditori, Circuits i Festivals de Titularitat Pública, el centre cultural i social de Caja Madrid “La Casa Encendida”, l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, la Junta d’Andalusia, a través de la Agència Andalusa d’Institucions Culturals i es comptarà amb la col·laboració del British Council España i l’ambaixada del Regne dels Països Baixos a Espanya. També s’incorpora el Teatro Gayarre com a seu de las jornades i la Reial Escola Superior d’Art Dramàtic de Madrid (RESAD), ambdós com a membres de l’equip organitzador.

En breu tindreu més notícies sobre el lema i els continguts d’enguany!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *