La cia teatroDENTRO formada per interns de la presó de Quatre Camins i l’associació transFORMAS ha aconseguit un èxit total de públic per a la seva pròxima estrena “La Caverna”. L’obra, que es representarà del 14 al 18 d’octubre de 2014  al teatre del Centre Penitenciari de la Roca del Vallès i que forma part de la programació de Fira Mediterrània, omplirà el 100% del seu aforament, amb més de 800 persones ja inscrites.
Aquesta és l’octava peça teatral de la cia teatroDENTRO, que any rere any consolida la seva proposta escènica social i innovadora i demostra que espais “diferents” poden oferir espectacles de qualitat. La cia teatroDENTRO i FORA’m (grup format per ciutadans de Barcelona i rodalies) han creat aquesta peça teatral mitjançant una metodologia basada en l’ús, l’experimentació i la combinació de diversos llenguatges artístics i a partir de l’escriptura compartida, el laboratori teatral, els dispositius escènics i la improvisació.
A més de la inclusió de la peça teatral en la programació de Fira Mediterrània, enguany com a novetat està prevista una sessió matinal el dia 17 d’octubre dedicada a estudiants universitaris i de cicles formatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *