taller thierry

La primera setmana de novembre, i en el marc del projecte europeu In Living Memory, l’associació transFORMAS proposa, conjuntament amb l’entitat francesa  Lieux Fictifs, un taller intensiu sobre l’ús d’imatges d’arxiu en les arts escèniques amb el reconegut coreògraf Thierry Thieû Niang.

El taller està obert a la participació de qualsevol persona, sense que sigui necessària cap experiència en dansa o teatre. Serà impartit pels responsables de Lieux Fictifs, la productora i realitzadora Caroline Caccavale i el realitzador Joseph Cesarini, i pel coreògraf i ballarí francés Thierry Thieû Niang. En els seus projectes Thierry Thieû Nang barreja persones de diferents generacions o que passen per diferents situacions, i en el camp conceptual barreja tant els moviments del pensament com els del cos.

També participaran en el taller el director artístic de transFORMAS, Thomas Louvat, director  i investigador teatral centrat en la relació entre l’art i la societat, el teatre i la comunitat, i el col·lectiu Constelaciones, especialitzat en projectes participatius que relacionen art, tecnologia i societat.

El taller, d’un total de 20 hores de duració, tindrà lloc a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats i té un preu de 20 euros. Les places són limitades.

Projecte europeu i local a la vegada
Amb Lieux Fictifs i més entitats d’altres països europeus des de transFORMAS estem duent a terme el projecte “Living Memory”, amb l’objectiu d’elaborar metodologies per al treball artístic a partir d’imatges d’arxius audiovisuals. Amb aquest motiu s’estan duent a terme diferents tallers i seminaris  a països com França, Itàlia o Eslovàquia.

D’altra banda, les minipeces resultat d’aquest taller amb Thierry Thieû Niang formaran part de l’obra de teatre desPLAÇA’t, el principal projecte de transFORMAS per al 2015. Es tracta d’una peça perfomàntica a partir d’un procés de creació col·lectiva i escriptura compartida seguint la metodologia de transFORMAS amb ciutadans i ciutadanes del barri de Navas del districte de Sant Andreu i altres zones de Barcelona i rodalies. L’obra es representarà aquest mes de novembre i reflexionarà sobre els desplaçaments: els voluntaris, els no voluntaris, els somniats, els que ens fan por, etc.

 

DADES PRÀCTIQUES SOBRE EL TALLER

Lloc: Sala 5 de la planta 3 de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats.C/ Sant Adrià núm. 20. Barcelona (metro Sant Andreu)
Horaris: De dilluns 2 a divendres 6 de novembre de 17 a 21h.
Preu: 20 euros.
Reserves: Fins el dia 26 d’octubre a través d’aquest formulari.
Places limitades.

El taller serà en francès amb traducció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *