imatge acte final ilm

Sota el títol de “Memòries vives, creació col·lectiva –cinema, arts visuals, espectacle en viu” tindran lloc el 2 i 3 de juny

El projecte In Living Memory en què transFORMAS ha participat des del 2014 juntament amb socis europeus d’Eslovàquia, Itàlia, Noruega, França i Espanya finalitzarà aquest mes de juny amb unes conferències a Marsella titulades “Memòries vives, creació col·lectiva–cinema, arts visuals i espectacle en viu”. Les jornades reuniran a la seu del soci francès Lieux Fictifs a artistes, investigadors, estructures titulars d’arxius, entitats territorials, institucions i associacions que treballen amb participants al projecte de fora i dins de les presons.

Les dues jornades analitzaran el procés de creació artística col·lectiu entre diferents persones (interns de presons i persones lliures) a base d’imatges d’arxius però també estudiaran el rol social que pot tenir la creació artística per a les persones que hi participen. Es tracta de conèixer quin lloc ocupa la creació compartida en la transformació de la societat i de pensar l’experiència artística com un lloc possible de treball per una transformació social i una emancipació individual.

A més, també es parlaran de la posada en pràctica de processos d’avaluació innovadors susceptibles d’acompanyar aquest tipus de projectes englobant al conjunt de participants. Trobareu més informació aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *