La Caverna

Producció teatral local cia. teatroDENTRO i FORA’m, 2014

 

Descripció

Octava producció teatral de la cia teatroDENTRO i el primer espectacle que girava al voltant de la temàtica del “dins/fora: el desplaçament” dels que es crearan entre 2014 i 2016 per part de transFORMAS.

Les representacions obertes al públic en general es van organitzar del 14 al 18 d’octubre de 2014 al teatre del Centre Penitenciari de Quatre Camins (la Roca del Vallès).

Enguany a més de les representacions habituals per la tarda, com a novetat es va programar una sessió matinal per a estudiants universitaris i de cicles formatius amb un temps de diàleg posterior amb la companyia. Al mateix temps, estem molt orgullosos d’haver format part de la programació de Fira Mediterrània de Manresa 2014 amb la representació del dia 18 d’octubre.

Aquest espectacle és una co-creació de:
cia teatroDENTRO, companyia estable en resdència al teatre del Centre Penitenciari de Quatre Camins.
FORA’m, grup de creació teatral compartida, resident a la fàbrica de creació de Fabra i Coats, a Barcelona.

Els dos grups han treballat en comú a partir de la metodologia emprada per la cia teatroDENTRO basada en la diversificació de llenguatges artístics i l’experimentació utilitzant: escriptura compartida, laboratori teatral, dispositius escènics i tècnics (so i llum) i d’improvisació.

Direcció Thomas Louvat
Co-direcció Alicia González
Direcció tècnica Guillem Llotje
Producció Eva García
Comunicació Amèlia Bautista
En el procés Esperanza González, Quentin Filiatre
Il·luminació Luis Olmos, Miguel León, Leopoldo Cruz
Escenografia Makea tu vida
So Antonio Jesús Cano García, Eddy Funes
Video Joaquim Nolis, Neus Ballús, María Alcázar Serrat (El Kinògraf)
Fotografia Xavi Piera
Equip tècnico Eduardo Samper, Luis Olmos, Rida Essaïdi
Actors cia teatroDENTRO Jonathan Anton, Raúl García, Hamjan Abdelhabib, Moad Bennajem, Eva García, Carlota Gelonch, Joana Herance, Ildelfonso Jodar, Nacer Laarilli, Rafael Mejías, Antonio Moreno, Cristina Pérez, Ahmed Rami, Arístides Ruíz, Sergio Oliva.
Components de FORA’m.